Care sunt avantajele si dezavantajele unei instalatii GPL ?

Pretul din ce in ce mai ridicat al benzinei ne da batai de cap mari fiecarora dintre noi, iar asta nu poate fi contestat de nimeni. Desi veniturile din tara noastra sunt asa cum sunt, preturile la carburanti sunt unele dintre cele mai mari pe plan european.

Bineinteles, in aceste conditii, sunt multi care au ales sa apeleze la solutia numita GPL. Din punct de vedere financiar, sigur, este o solutie extrem de buna, care iti va salva cateva sute bune de lei in fiecare luna in cazul in care faci drumuri dese cu masina. Insa, nu doar factorul financiar ar trebui sa conteze atunci cand luam o astfel de decizie! Haideti sa vedem in randurile urmatoate cateva aspecte care ar trebui luate in considerare de cei care se gandesc deja sa treaca pe GPL!

Asa cum am spus si in randurile anterioare, GPL-ul are un prim mare avantaj, si anume pretul. Indiferent de ce am vrea sa spunem, GPL-ul este cel mai ieftin carburant la care putem apela. Mergand mai departe, dam de un al doilea avantaj al acestui GPL, si anume faptul ca este foarte prietenos cu mediul inconjurator. Lasand la o parte aceste aspecte, trebuie sa ne indreptam atentia si catre alte subiecte.

Un prim subiect de discutie ar fi cel al consumului inregistrat in cazul GPL-ului. Sunt unii dintre noi care nu stiu la ora actuala ca GPL-ul are tendinta sa se consume mai repede decat celelalte tipuri de carburant, asta depinzand mult si de capacitatea motorului, de sarcinile pe care le face automobilul si nu in ultimul rand de stilul tau de condus